• DVS'33

DOVO versterkt zich met Gökhan Yasar (update)

VEENENDAAL Gökhan Yasar maakt na dit seizoen de overstap van DVS'33 naar DOVO. De 28-jarige spits tekent in Veenendaal een contract voor twee seizoenen. ,,Ik geloof in het plan van de club en ik denk dat ik daarin pas."

 

Jeroen van der Veer

 

Met het aantrekken van Yasar lijkt DOVO een echte doelpuntenmaker te hebben aangetrokken. Momenteel is hij bij derdedivisionist DVS'33 clubtopscoorder met zeven doelpunten en vorig seizoen, toen hij actief was bij De Meern, trof de makkelijk scorende spits 41 keer doel. ,,Ik ben een sluwe spits en doelpunten maken is mijn beroep", aldus de aanvaller die eerder voor, FC Breukelen, Elinkwijk en De Meern speelde.

 

Bij de Veenendalers hoopt Yasar de stap naar de tweede divisie te zetten. ,,DOVO is binnen en buiten het veld ambitieus en dat spreekt mij aan. Zij hebben een plan met mij en het voelde vanaf het eerste gesprek goed. Ik ben geen clubhopper en wil vooral rust. Daarom geef ik nu al mijn ja-woord en tekenen ik voor twee jaar."

 

Momenteel scoort hij er aardig op los voor DVS'33, maar in Veenendaal mag men meer verwachten. ,,Dit seizoen spelen wij verdedigend en krijg ik weinig kansen. Soms speel ik zelfs niet eens. Bij DOVO speelt men altijd aanvallend voetbal en krijgen spitsen genoeg mogelijkheden. De lat gaat zeker rond de 20 treffers liggen. Dat mogen de supporters wel verwachten."