• Archief BDUmedia

DOVO verliest punten en Arends 

VEENENDAAL Het goede spel van voor de winterstop heeft DOVO nog niet kunnen evenaren. De ploeg van Gert Kruys wist ook tegen laagvlieger Capelle niet te winnen en de toeschouwers kregen zelfs geen enkele treffer te zien bij het inhaalduel. Grootste smet op de wedstrijd was de blessure van Quincy Arends.

Jeroen van der Veer

Kort na zijn invalbeurt in de tweede helft moest de aanvaller met het brancard van het veld. Arends klapte door zijn knie en in het ziekenhuis konden ze door de zwelling nog niet zien wat het letsel is. In de resterende minuten ging DOVO nog wel op jacht naar de winnende treffer, maar gevonden werd deze niet. 

,,Je merkte dat Joshua Patrick er niet was", aldus aanvoerder Rodney Ubbergen. ,,Hij brengt diepgang en met Rocco Keizer was dat er niet. Zijn specialiteit is koppen en afronden, maar we brachten hem nauwelijks in stelling."

Door het punt staat DOVO nu op de achtste plaats. ,,Het klopt dat we nu in een mindere fase zitten. Vorige week verloren we dom, nu een gelijkspel tegen Capelle. Dat is niet best, maar we houden vandaag wel de nul. Dat is iets positiefs en daar willen wij ons aan vasthouden", aldus Ubbergen, die snel hoopt rond te komen met DOVO.