• Jeroen van den Berg

DOVO spoelt kater weg maar laat twee punten liggen

VEENENDAAL Na het duel van afgelopen week tegen Eemdijk was DOVO-trainer Gert Kruys flink geschrokken van het spel van zijn ploeg en hij was dan ook blij te zien dat het tegen Excelsior'33 beter ging. Daarover was de oefenmeester dan ook te spreken, maar zat hij wel met een dubbel gevoel. Oorzaak daarvan was de 1-1 eindstand. ,,Ik denk dat wij hier twee punten laten liggen."

 

Jeroen van der Veer

 

Hij sprak afgelopen maandag uitvoerig met zijn ploeg, want de wanvertoning tegen Eemdijk was niet om aan te zien. Na een fanatieke trainingsweek begon DOVO ook goed aan het uitduel tegen Excelsior'33. Via Adil Mahdadi kwam het na tien minuten op een 0-1 voorsprong en leek het een prettige middag te worden. ,,Frank Hol en Serhat Koc waren in de eerste helft dicht bij de 0-2, maar we vergaten de wedstrijd op slot te gooien."

 

In de tweede helft begon de thuisploeg iets meer gas te geven en kwam terug tot 1-1. ,,De voorzet kon te makkelijk gegeven worden. Dat zie ik vaker bij ons en dat moet eruit. Dat is iets waaraan we gaan werken de komende tijd."

 

Toch liet DOVO het er niet bij zitten en werd jacht gemaakt op de 1-2. Joshua Patrick en Serhat Koc kregen beide een mogelijkheid, maar gescoord werd er niet. ,,Zoals je begrijpt heb ik nu een dubbel gevoel. Ik ben blij dat we ons hersteld hebben, alleen pakken we niet de winst."