• Archieffoto

    Ted Walker

DOVO mist een killer en gaat onderuit

VEENENDAAL Als Joshua Patrick niet scoort, is er bij DOVO vrijwel niemand die een doelpunt maakt. De clubtopscorer wist het net tegen ASWH niet te vinden en ook zijn teamgenoten deden niets met de geboden kansen. ASWH sloeg wel één keer toe en daardoor ging de ploeg van Gert Kruys met nul punten naar huis. 

Jeroen van der Veer

,,Het was allemaal een stukje makkelijker als wij wel een echte nummer negen hadden", sprak middenvelder Roy Bakkenes na de nederlaag. ,,Na een dramatische eerste helft herpakken wij ons, alleen gaan we slecht om met de kansen."

Na een half uur spelen werd het slappe spel van DOVO afgestraft en kwam de thuisploeg op voorsprong. Het bedachte 4-4-2 werd na rust omgegooid naar 4-3-3 en dat leek te helpen. De Veenendalers domineerden, maar vergaten zichzelf te belonen. Kansen van twee meter afstand werden om zeep geholpen en daardoor heeft DOVO nu drie wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. 

Volgende week tegen Quick Boys kan het zichzelf een dienst bewijzen, weet ook Bakkenes. ,,Zij zijn een voetballende ploeg en dat ligt ons. Alleen ik word er een beetje moe van dat iedereen maar zegt dat wij tegenstand kunnen bieden aan de grote jongens. Vervolgens laten wij het liggen tegen de kleinere clubs en daar moet verandering in komen."