• Ted Walker

DOVO-keeper realistisch en stopt: 'persoonlijke top gehaald'

VEENENDAAL Het is Koen Hagelstein niet gelukt eerste keeper van 'zijn' DOVO te worden en daarom heeft hij de knoop voor zichzelf doorgehakt: hij stopt na dit seizoen bij de ploeg van Gert Kruys. ,,Het is tijd om realistisch te zijn. DOVO gaf aan niet verder te willen en ik weet nog niet zeker of voetballen op niveau nog mijn prioriteit heeft'', laat de doelman weten op de clubwebsite. 

Jeroen van der Veer

Momenteel is Hagelstein bezig aan zijn vijfde seizoen in het eerste van DOVO en dit voetbaljaar stond hij meerdere keren onder de lat. ,,Jammer dat het niet gelukt is om het te redden als eerste keeper. Maar gezien het niveau, wat de afgelopen jaren ontzettend gestegen is, kan ik wel zeggen dat ik mijn persoonlijke top gehaald hebt."

Het is nog onbekend wat de keeper volgend jaar gaat doen. Een andere club is een optie, maar in een lager team bij DOVO voetballen ook. ,,Misschien komt er nog een mooie club langs. Maar het kan ook maar zo zijn dat ik bij DOVO blijf spelen, alleen dan op een wat minder niveau. De gezelligheid en de mensen bij DOVO kan ik moeilijk missen."