• Ted Walker

DOVO herstelt zich overtuigend (video)

VEENENDAAL Na de zeperd van vorige week tegen Eemdijk, heeft DOVO zich uitstekend hersteld. De ploeg van Gert Kruys speelde een prima wedstrijd en won met 4-1 van Excelsior'31. De gevierde man aan de kant van de Veenendalers was Leon Toonen, die met twee doelpunten belangrijk was voor zijn ploeg.

 

Jeroen van der Veer

 

Een rake kopbal van Joshua Patrick zorgde ervoor dat DOVO uit de startblokken vloog. ,,Dat was de bedoeling", aldus Leon Toonen. ,,Alleen dan is het een beetje jammer dat je dan binnen zes minuten alweer de 1-1 om de oren krijgt."

Desondanks werden de Veenendalers niet nerveus en bleef het de betere partij. Via twee treffers van Toonen kon het met een 3-1 voorsprong de kleedkamer opzoeken. ,,De eerste schoot ik vrij lekker met rechts binnen en de tweede was een cadeautje. Zij verspeelde de bal en cadeautjes pak ik maar wat graag uit."

Direct na rust scoorde verdediger Bas Mooij de 4-1 en was de buit binnen. ,,We hadden iets recht te zetten. Hopelijk hebben wij nu van vorige week geleerd en gebeurt dat niet meer."

 

*Archieffoto