• Ted Walker

DOVO heeft beet en hengelt aanvaller per direct binnen

 VEENENDAAL In de jacht naar een periodetitel gaat DOVO gebruik maken van de kwaliteiten van Abderrahim Loukili. De momenteel clubloze aanvaller tekent een contract voor een half jaar en heeft maar één doel: ,,De tweede divisie in."

Jeroen van der Veer

Na het wegvallen van diverse spitsen zocht DOVO lang naar een aanvaller. Dit buitenkansje deed zich voor toen Loukili clubloos was en meetrainde bij FC Lienden. Bij zijn oude club hoopte hij zich weer te bewijzen in de tweede divisie, maar door een onzekere toekomst besloot de aanvaller toch te spreken met andere verenigingen. Uiteindelijk viel de keuze op DOVO.

,,Deze club deed mij denken aan IJsselmeervogels", spreekt de kersverse aanwinst, die maandagavond voor het eerst meetraint. ,,Ongeveer een maand geleden sprak ik met ze en nu is alles rond. Ik had wel mijn twijfels, want ik kon ook naar Vietnam. Uiteindelijk heb ik besloten om in Nederland te blijven en DOVO was het meest slagvaardig."

De aanwinst wordt gehaald voor een positie in de voorhoede en de supporters mogen dan ook het een en ander verwachten. ,,Ik kan niet zeggen of ik een man van de doelpunten of assists ben. Ze mogen beiden van mij verwachten. Eigenlijk hoop ik gewoon met het team te kunnen knokken voor de periodetitel en samen de tweede divisie in te gaan."