• Archief BDUmedia

DOVO haalt middenvelder op bij JVC Cuijk

VEENENDAAL Volgend seizoen speelt Simon van Zeelst voor DOVO. De controlerende middenvelder van JVC Cuijk tekende een contract voor één seizoen en koos ondanks de belangstelling van een ploeg uit de tweede divisie voor de Veenendalers. ,,Hier was het gevoel gewoon beter."

Jeroen van der Veer

De 23-jarige speler sprak diverse keren met mensen binnen de club en bracht een bezoek aan het complex. Daar werd hij direct enthousiast van, zegt hij. ,,Momenteel spelen wij met Cuijk op zondag en de ambiance op zaterdag is toch beter. Dat speelde ook zeker mee in de afweging."

In het verleden speelde Van Zeelst bij RKC Waalwijk en Willem II en toen het in contact kwam met DOVO ging het snel. ,,Dan kan je kiezen om nog even te wachten, maar waarom? Als het goed voelt, moet je het doen. Ik heb mijn gevoel gevolgd."

Bij DOVO wil hij een centrale rol op het middenveld invullen. Ondanks dat daar momenteel Marley Berkvens staat, gaat hij graag de concurrentiestrijd aan. ,,Concurrentie is nooit verkeerd. Daarnaast speelt DOVO met vier middenvelders en zullen er dus meerdere moeten spelen. Voor mij is het gewoon zaak mijn niveau te halen."