• Ted Walker

DOVO biedt ernstig geblesseerde Arends helende pleister

VEENENDAAL Een enorme klap was het voor Quincy Arends toen hij hoorde dat zijn voorste kruisband is gescheurd, maar zijn huidige club DOVO biedt hem een helende pleister. Ondanks dat de 20-jarige bekend had gemaakt te vertrekken bij de club, mag hij bij zijn huidige club revalideren. ,,Ik heb andere clubs afgebeld en blijf volgend seizoen bij DOVO."

Jeroen van der Veer

De zware knieblessure liep Arends tijdens zijn invalbeurt tegen Capelle op en vorige week werd bekend dat zijn ergste vrees bevestigd werd. Een operatie is noodzakelijk om zijn letsel te herstellen en daarna volgt een revalidatieproces van zo'n negen maanden.

Ondanks de blessure aan de linkerknie, haakten geïnteresseerde clubs niet af. Diverse aanbiedingen ontving de talentvolle aanvaller, maar daar gaat hij niet op in. ,,Het siert DOVO dat ze mij de kans bieden om bij hen te revalideren. Daar ben ik ze echt dankbaar voor. Ondanks dat ik al bijna rond was met een derdedivisieclub, ben ik volgend jaar dus alsnog bij de club waar ik ooit begon als voetballer. "