• Ted Walker

DOVO-aanvoerder betreurt besluiten: 'ieder jaar opnieuw bouwen'

VEENENDAAL Aanvoerder Joshua Patrick is teleurgesteld in het handelen van DOVO. Maandagavond kwam naar buiten dat Marley Berkvens de club gaat verlaten en Rodney Ubbergen kreeg van de technische mensen te horen dat zij niet met de keeper doorgaan. ,,Het blijft op deze manier keer op keer opnieuw bouwen en automatismes erin slijpen."

Jeroen van der Veer

De aanvoerder van DOVO verlengde vorige maand zijn contract met twee jaar, denkende dat de kern van spelers zou blijven. Daar lijkt nu niet veel van waar, want basisspelers Marley Berkvens en Rodney Ubbergen gaan de club verlaten. Eerstgenoemde nam dat besluit na overleg met de club en Ubbergen kreeg maandagavond slecht nieuws te horen. ,,Het klopt dat mijn contract niet wordt verlengd, maar meer wil ik er nu even niet over zeggen", aldus de doelman. 

,,Ik vind het onbegrijpelijk", zegt Patrick over de huidige situatie. ,,In mijn ogen hoort hij bij de beste keepers van de afdeling en dat geldt ook voor Marley. Zulke speler vind je niet snel. Het is zwaar teleurstellend om elk jaar kwaliteitspelers te verliezen. We willen allemaal bij DOVO successen boeken, maar op deze manier moeten we ieder jaar opnieuw bouwen..."