• Ted Walker

'Doornroosje' beslist duel voor Panter

VEENENDAAL Doordat hij zich versliep begon Aron de Kaste op de bank, maar hij maakte mijn zijn invalbeurt alles goed. In het duel tussen Panter en Oranje SC scoorde 'Doornroosje' twee keer, waardoor de Veenendalers met 3-4 wonnen. ,,Ik heb vandaag een Panter gezien die voor elkaar vocht", aldus oefenmeester Ronald de Roos. 

 

Jeroen van der Veer

 

,,Natuurlijk was ik boos op Aron", bekent De Roos. ,,Na een schorsing mocht hij eindelijk weer spelen en dan verslaapt hij zich. Dan ben je toch dom?"

 

Zonder de snelle aanvaller kwam Panter al vroeg op achterstand. Deze tegentreffer werd door Dion Kroesbergen, die speelde in plaats van De Kaste, ongedaan gemaakt en daardoor ging het met een 1-1 stand de kleedkamer in.

 

Na rust scoorde Reggi van den Heuvel de 1-2, al kwam de thuisploeg snel op gelijke hoogte. ,,Daarna scoort Aron vijf minuten voor tijd de 2-3 en lijkt de winst binnen. Dan geef je toch de gelijkmaker weg en heb je vrede met een gelijkspel. Gelukkig dacht Aron daar anders over, waardoor hij zijn fout aan het begin van de dag heeft goed gemaakt."

 

*Archieffoto