• FC de Heuvelrug

'Dit mag niet gebeuren'

VEENENDAAL Met een zuur gezicht stapte FC de Heuvelrug vrijdagavond terug in de auto na hun verloren zaalvoetbalwedstrijd. De ploeg van Hicham Saidi ging met 5-1 onderuit tegen de directe concurrent en dat kwam niet omdat de thuisploeg zo goed was. De Veenendalers speelden matig en verloren vooral van zichzelf. ,,Dat het een keer niet loopt vind ik niet erg. Maar vandaag nam ik het de jongens wel kwalijk dat ze vooral elkaar in de steek hebben gelaten. En dat mag niet gebeuren."

Jeroen van der Veer

Op kwaliteit afgetroefd worden kan nog gebeuren, vond Saidi, maar op inzet? Nee, dat mocht niet gebeuren. Daarom baalde de coach ook zo van de nederlaag. ,,We hadden een mooie stap kunnen maken, maar we speelden veel te slap en konden geen vuist maken. De terugreis vanuit Amsterdam was een lange en vooral stille reis."

Aslam Benbouker was de doelpuntenmaker en redden nog een beetje de Veenendaalse eer. ,,De jongens beseffen goed dat ze vandaag er niet alles aan hebben gedaan. Gelukkig staat er volgende week alweer een wedstrijd om het wel weer te laten zien."