• * Archieffoto

    Ted Walker

'Dit is geen pech, maar een gebrek aan kwaliteit'

VEENENDAAL De spelers van De Merino's zijn in het uitduel tegen Go Ahead Kampen een half uur te laat aan het duel begonnen. Niet letterlijk, maar figuurlijk. Binnen de kortste keren stond het met 3-0 achter en was het duel eigenlijk al gespeeld. 

Jeroen van der Veer

De ruime achterstand maakte de ploeg wakker en via Patrick Donkervoort en Vincent van de Weerdhof kwam het nog voor rust terug op 3-2 en leek het net na rust zelfs op gelijke hoogte te komen. ,,Maar daar gaan we weer", bromde trainer Jan Gaasbeek. ,,We missen enorm veel mogelijkheden. De mooiste kansen gaan er niet in. Dat is geen pech meer, maar gewoon een gebrek aan kwaliteit."

In dit geval miste Jamal Bendadi de mooie mogelijk en bleek de thuisploeg halverwege de tweede helft wel trefzeker. De 4-2 eindstand werd daardoor op het bord geschoten en opnieuw staat De Merino's met lege handen. ,,Opgeven doen we nooit", aldus Gaasbeek, die met zijn ploeg niet ver boven de gevarenstreep staat. ,,Het wordt tijd voor de ommekeer, want het gaat anders niet goed zo."