• Ted Walker
 • Joop de Bruin scoort de laatste penalty voor De Merino's.

  Ted Walker
 • De keeper van De Merino's stopt de penalty van Jeffrey van Deugden (Renswoude)

  Ted Walker
 • Ted Walker
 • Ted Walker
 • Ted Walker
 • Ted Walker
 • Ted Walker
 • Ted Walker
 • Ted Walker
 • Ted Walker
 • Ted Walker
 • Ted Walker
 • Ted Walker
 • Ted Walker
 • Ted Walker
 • Ted Walker

De Merino's wint opnieuw het Rebergentoernooi

VEENENDAAL In sporthal West heeft De Merino's opnieuw het Jan Rebergentoernooi op zijn naam geschreven. In de finale werd er met 1-0 gewonnen van Advendo. ,,Dit toernooi is schitterend", sprak uitblinker Jeroen Vrolijk na afloop. De zaal zat bijna elke wedstrijd tot de nok gevuld en de toeschouwers kregen dan ook genoeg spektakel te zien.

Jeroen van der Veer

De doelman van De Merino's pakte in de kruisfinale een belangrijke strafschop en was ook in de finale niet te passeren. ,,In het verleden heb ik wel eens een wedstrijd in de Eredivisie-zaal gekeept. Die ervaring neem je natuurlijk wel mee. Wat het toernooi zo leuk maakt? De humor. Je kletst met elkaar, maakt plezier en trapt een balletje. Prachtig dat het kan hier in Veenendaal. Dat is een groot compliment naar de organisatie toe."

Alles nog eens nalezen? Zie hieronder de liveblog van het toernooi terug en bekijk de foto's van het toernooi boven dit bericht.

20.10 uur – DE MERINO'S WINT HET JAN REBERGENTOERNOOI OPNIEUW Door een treffer van David Scholte heeft De Merino's zijn titel met succes verdedigd. In een spannende finale, waarin Advendo de beste kansen had, bleek een treffer genoeg om de finale te beslissen.

19.50 uur Rust in de finale, waarbij De Merino's via David Scholte op 1-0 kwam. Nog vijftien minuten en dan weten we of De Merino's zijn titel heeft verdedigd. 

19.35 uur - De Finale tussen De Merino's - Advendo is begonnen. Twee keer vijftien minuten zaalvoetbal in Sporthal West.

19.24 uur - De Merino's naar de finale Doordat Jeroen Vrolijk van De Merino's een penalty wist te pakken, wordt Advendo - De Merino's de finale van de 24ste editie van het Jan Rebergentoernooi.

19.19 uur Strafschoppen bij De Merino's tegen Renswoude. Het duel eindigt in 1-1 door treffers van Joop de Bruin (De Merino's) en Niels Romeijn (Renswoude).

19.00 uur - DOVO moet naar huis Een verrassing in Sporthal West. Advendo knikkert DOVO eruit en wint de kruisfinale met 3-1. De eerste finalist is bekend. 

18.12 uur De kruisfinales zijn bekend: DOVO tegen Advendo en De Merino's Renswoude.

18.10 uur – DOVO eenvoudig langs Panter Het laag geklasseerde Panter vocht voor het waard was, maar DOVO bleek met 8-2 te sterk. Doelpunten: Simon van Zeelst, Lars Middelwijk (2x), Salim Amerzgihou, Aron Veldhuizen, Sjoerd van den Heuvel en Tarik el Khoulati (DOVO) en Gerrold van Geenhuizen en Ron Juffer namens Panter.

17.50 uur - Veenendaal wint van De Merino's Door een treffer van Rick van de Steeg heeft De Merino's zijn eerste nederlaag geïncasseerd. Veenendaal won hierdoor met minimaal verschil. 

17.30 uur – GVVV al vroeg uitgeschakeld Doordat Renswoude tegen GVVV in 2-2 eindigde, zijn de Veenendalers uitgeschakeld. In een verhit duel, waarin Wilco den Hartog (GVVV) geel kreeg, kwam GVVV een doelpunt te kort om de kruisfinales te halen

17.10 uur – VRC verliest ook van Advendo Door treffers van Jan Mulder en Johan van de Kaa zit het toernooi er definitief op voor VRC. Advendo bleek te sterk en daardoor kunnen de Veenendalers nu echt beginnen aan de winterstop.

16.45 uur - De Merino's verslaat DOVO Het had een mooie finale kunnen zijn, maar in de poulewedstrijd maakten De Merino's en DOVO er ook een feestje van. Na treffers van Joop de Bruin en Vincent van de Weerdhof bracht Lars Middelwijk de spanning terug, maar DOVO kon de gelijkmaker niet produceren. 

16.28 uur – Doelpunt in de slotseconde Het leek erop dat Veenendaal ging winnen van sv Panter, maar door Martin Rozeboom werd het toch 3-3. De aanvaller scoorde in de allerlaatste seconde. Overige doelpunten van Panter kwamen van Reggi van de Heuvel en Gerrold van Geenhuizen. Bij Veenendaal scoorden Guido Prins (keeper), Sem Bos en Jeroen Veens.

16.06 uur – Renswoude haalt uit tegen VRC Het toernooi zit er voor VRC op. De ploeg verloor met 1-4 van Renswoude. Doelpunten werden gemaakt door Achraf el Azzouzi (VRC), Niels Romeijn, Jeffrey van Deuveren, Ralph Boom en Wifred Top (allen Renswoude)

15.45 uur - Uitstekende doelman voorkomt treffers GVVV Michael van Ruiswijk heeft ervoor gezorgd dat Advendo'57 tegen GVVV in 0-0 is geëindigd . De doelman hield enkele goede ballen uit het doel en was onpasseerbaar. 

15.24 uur – DOVO moet op stoom komen Het kwam wat laat op gang, maar DOVO weet haar eerste wedstrijd van het toernooi te winnen. Door Tarik el Khoulati, Salim Amerzgihou (2x) en Lars Middelwijk wint het met 4-0 van Veenendaal.

15.03 uur – De Merino's haalt uit Titelhouder De Merino's schiet uit de startblokken en wint overtuigend van SV Panter. Door doelpunten van David Scholte (3x), Vincent van de Weerdhof en Joop de Bruin wordt het 5-0.

14.45 uur – Doelpuntenfestijn bij Advendo – Renswoude Sporthal West zit gezellig vol en de toeschouwers kregen bij het duel tussen Renswoude en Advendo zes doelpunten te zien. Deze werden eerlijk verdeeld en daardoor stond er een 3-3 einduitslag op het scorebord.
Doelpunten: Evan Plagenhoef (2x) en Marien van Roekel namens Advendo & Niels Romeijn, Ajen Verhey en Henk Buijs namens Renswoude.

14.20 uur - GVVV verslaat VRC in openingsduel Met de broertjes Wilco en Jeroen den Hartog in het veld verslaat tweede divisionist GVVV tweedeklasser VRC. Door doelpunten van Mart de Jong, Wilco den Hartog (GVVV) en Stefan van Leeuwen (VRC) wordt de eindstand 2-1.

14.00 uur Indrukwekkend. In verband met het overlijden van de vader van een van de VRC-spelers houdt Sporthal West een minuut stilte. Daarna volgt een hard applaus.