• * Archieffoto

    Ted Walker

De Merino's de complimenten en Bennekom de punten

VEENENDAAL Je hebt er helemaal niets aan, maar toch probeerde Jan Gaasbeek na de 3-2 nederlaag de complimenten om te zetten in vertrouwen. Zijn ploeg verloor dan wel, maar had zeker op basis van de eerste helft meer verdiend. Dat kreeg het niet en daardoor staat het zoals wel vaker dit seizoen met lege handen. 

Jeroen van der Veer

,,We speelden zeker in de eerste helft uitstekend voetbal", aldus Gaasbeek. ,,Zij hadden enorm veel moeite met ons en via Bakkenes pakten wij dan ook verdiend de voorsprong. Daarna heb je de wedstrijd onder controle en lijkt het een mooie middag te worden."

Uit het niets kreeg Bennekom een strafschop mee en na deze benutte trap kregen de Veenendalers twee goede mogelijkheden. Deze werden niet verzilverd en na de rust pakte de thuisploeg voor het eerst een voorsprong. Niet gek lang daarna werd ook de 1-3 gemaakt, waardoor de treffer va Anass Lahnine enkel en alleen voor de statistieken was. 

,,Dit speel geeft vertrouwen voor de toekomst, alleen zouden drie punten ook wel eens heel lekker zijn", aldus de coach van de huidige nummer tien uit de eersteklasse. ,,We moeten onszelf echt gaan belonen, want dat verdienen die gasten."