• Jeroen van den Berg

De La Fuente Pozo blijft assistent DOVO

VEENENDAAL José de la Fuente Pozo wordt definitief de nieuwe assistent trainer van DOVO1. Hij heeft een contract voor 2,5 jaar getekend.

Door het wegvallen van Ben Schinkel werd José de la Fuente Pozo in oktober tijdelijk doorgeschoven van het jeugdteam O19-1 naar het eerste van DOVO. Dat zou zijn tot de winterstop, maar dat is dus nu al verlengd. ,,José ligt goed in de groep en heeft in korte tijd laten zien dat hij van toegevoegde waarde is'', meldt DOVO in een persbericht. ,,Op basis daarvan en op advies van de staf van DOVO 1 is er besloten om José voor 2,5 jaar toe te voegen aan de technische staf van

DOVO 1.''

José de la Fuente Pozo is 39 jaar en woont in Veenendaal. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij is werkzaam als leidinggevende in het voortgezet onderwijs. Naast zijn baan en gezin heeft hij een grote passie voor voetbal. De afgelopen twee jaren was hij werkzaam als assistent trainer bij DOVO O19-1. Momenteel volgt hij de trainerscursus UEFA B en is binnen de jeugd ook actief in diverse projectgroepen.