• Ted Walker

Davelaar trots op transfer naar GVVV

VEENENDAAL Na diverse uitstapjes naar clubs is Corne Davelaar volgend seizoen actief in de gemeente waar hij ooit al voetbalde. De mandekker van DFS gaat het shirt van GVVV dragen en tekent een contract voor een seizoen. 

Jeroen van der Veer

De 27-jarige verdediger met een verleden bij DOVO en SVP speelt al vijf seizoenen bij DFS in de hoofdklasse en daar is hij een vaste basisspeler. Vorig seizoen leek DOVO hem te contracteren, maar door die overgang zetten de veelzijdige verdediger een streep. 

Volgend seizoen speelt hij alsnog op Panhuis, maar dan aan de blauwe kant. Davelaar: ,,Ik had direct een goed gevoel gekregen bij deze club. De gesprekken spraken mij aan en ook diverse spelers van de huidige selectie adviseerde mij ook deze stap te maken. Voor mijn gevoel ben ik er dan ook echt klaar voor."

Toch waren er wel wat twijfels, moet Davelaar bekennen. ,,Ik word binnenkort vader en daar wil ik optimaal van genieten. Bij DFS trainden wij twee keer en straks wordt dat drie keer bij GVVV. Die twijfel is echter weg en na gesprekken met mijn vriendin heb ik besloten het te doen. Ik wil de supporters van GVVV laten zien wat ik kan; hard werken, met veel passie spelen en aanvallers afstoppen."