• Ted Walker

Clubmannen langer in staf GVVV

VEENENDAAL Naast dat de selectie voor volgend seizoen al redelijk rond is, heeft GVVV nu ook de begeleiding er rondom heen grotedeels vastgelegd. Jan Diepeveen en Dennis van Meegdenburg zullen ook volgend jaar assistenten zijn van trainer Niek Oosterlee. Voor de 60-jarige Diepeveen betekent dit een jubileum, want hij zal zijn tiende jaar ingaan als rechterhand van een hoofdtrainer bij GVVV. 

Jeroen van der Veer

In de jaren tachtig schitterende Diepeveen als speler in het eerste van GVVV, waarmee hij in 1985 kampioen werd van de eerste klasse. Na zijn spelerscarrière was hij hoofdtrainer bij De Musketiers, Renswoude en DVSA. Als rechterhand van Frans Koenen kwam hij in 2009 naar GVVV toe. 

De geschiedenis van Dennis van Meegdenburg is algemeen bekend. Hij scoorde in zijn loopbaan 287 treffers in 590 duels, waarbij er 118 in Veenendaalse dienst waren. In 2016 startte hij als assistent-trainer onder toenmalig trainer John de Wolf, nadat hij zijn trainersdiploma in de wacht had gesleept. In de tussentijd was hij ook als assistent-trainer werkzaam in de jeugdopleiding.