• Archieffoto

Chabab weet weer wat winnen is

VEENENDAAL In de uitwedstrijd tegen De Zwaag heeft Chabab de negatieve reeks kunnen doorbreken. Na twee nederlagen werd er nu met 3-1 gewonnen en dat kwam vooral doordat de selectie nu completer was.

 

Jeroen van der Veer

 

,,Mooi om te zien dat jongens met hun werkgever overleggen om alsnog mee te kunnen doen met een uitwedstrijd van 1,5 uur rijden. Iedereen heeft in de gaten dat we met een complete groep op de vrijdag hoge ogen kunnen gooien dit seizoen", sprak speler/coach Hicham Saidi trots. ,,Helaas kan dit niet elke week in verband met andere verplichtingen."

 

Na een snelle achterstand kwamen de zaalvoetballers van Chabab nog voor rust op 1-1. ,,We speelden tegen een sterke tegenstander met een hele goede keeper. We wisten vooraf dat ze weinig doelpunten tegen kregen. We creëerden veel kansen en bleven hoog druk zetten."

Dit resulteerde in de tweede helft in nog twee doelpunten en daardoor konden de Veenendalers de punten mee naar huis nemen. ,,De jongens hebben de teleurstelling van afgelopen twee wedstrijden van hun af kunnen spelen."

 

Doelpunten: Anass Lahnine, Yassine Farahh en Mohammed Issaoui.