• Dick Gijsbertsen

Bonke seizoen langer speler van GVVV (update)

VEENENDAAL Zo net voor de feestdagen kan Wouter Bonke dubbel feest vieren. De verdediger van voetbalclub GVVV is tot een akkoord gekomen voor een contractverlenging van één seizoen. ,,Ik had geen enkele twijfel."

 

Jeroen van der Veer

 

Wouter Bonke en GVVV zijn als sinds 2011 een match en eigenlijk is de mandekker altijd een vaste basisspeler geweest. Toch was er vorig seizoen enkele twijfel en kwam de inmiddels 32-jarige tijdelijk op de bank. Er was daardoor twijfel of men zijn contract wel moest verlengen, maar door hard te werken werd Bonke toch beloond en kwam hij terug in de basis.

Vanaf dat moment is hij ook onder trainer John de Wolf een sterkhouder en heeft hij dit seizoen zelfs nog geen competitiewedstrijd gemist. ,,Vastigheid is voor iedereen fijn. Vorig jaar lagen de kaarten anders op tafel. Sinds het tweede seizoenshelft ben ik er eigenlijk niet meer uit geweest. Ik voel mij nog volledig fit en de club is tevreden. We waren er dan ook snel uit."

 

VERLENGINGEN Met de contractverlenging van Bonke heeft de technische commissie van GVVV al twaalf spelers voor het nieuwe seizoen. Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, doelman Johan Jansen, aanvoerder Roy Terschegget, Robin Mulder en Bart Hulsbos zijn volgend seizoen ook te bewonderen op Sportpark Panhuis. Daarnaast werd vorige week bekend dat centrumspits Jeremy de Graaf van VVOG naar Veenendaal komt.