• Archieffoto SKF

Bierdrager strandt in kwartfinales nationale masters

VEENENDAAL SKF-speelster Melanie Bierdrager heeft zich niet bij de laatste vier kunnen scharen op de nationale masters tafeltennis. Ze werd tweede in haar poule en dat was genoeg om door te gaan naar de achtste finales. Daarin won zij van de pas 15-jarige Emine Ernst. In de kwartfinale verloor ze nipt met 4-3 van Yana Timina. De nederlaag was onnodig, aangezien ze na vier games nog met 3-1 voor stond. 

 

Michel Keulstra

 

De andere SKF-vrouwen ging het iets minder af. Sharon Janssen verloor allebei haar wedstrijden in de eerste ronde, terwijl Jasminka Oeij er één won en één verloor. Maar ook dat was niet genoeg om door te gaan. Brenda Vonk hoefde in de eerste ronde niet te spelen, maar kwam in de tweede ronde net te kort om door te gaan. ,,Ik verloor de zevende game met 11-9. Die was echt heel cruciaal. Daardoor verloor ik de wedstrijd en ging ik helaas niet door naar de kwartfinales."

Bij de mannen waren voor SKF alleen Pieter van den Berg en Arnoud Meijer actief. Van den Berg werd in de poule verrassend tweede door te winnen van eredivisiespeler Colin Rengers. In de achtste finales kwam hij opnieuw te staan tegen een eredivisiespeler, maar dit keer kwam hij net te kort. Arnoud Meijer won één wedstrijd en verloor er één, hiermee kwam hij niet door de poulefase.