• Jeroen van den Berg

'Als je het goed hebt bij je vrouw, ga je toch ook niet verder kijken'

VEENENDAAL Wie veel scoort staat in de belangstelling en daarom ringelt de telefoon van DOVO-spits Joshua Patrick regelmatig. De aanvaller van de ploeg uit de derde divisie heeft al zeventien treffers geproduceerd en wordt begeerd door diverse verenigingen. ,,Maar", zegt de aanvaller zijn vier doelpunten in de 1-5 gewonnen wedstrijd tegen Eemdijk. ,,Ik heb het hier naar mijn zin."

Jeroen van der Veer

De vraag wordt regelmatig aan Joshua Patrick gesteld: blijft hij bij DOVO of vertrekt hij na dit seizoen? Een duidelijk antwoord kan er nog niet gegeven worden, maar wel bekent hij in gesprek te zijn met zijn huidige vereniging. ,,Het is een beetje als in het leven. Als je het goed hebt bij je vrouw, ga je toch ook niet verder kijken? Daarom wil ik eerst met DOVO spreken en kijken of we eruit kunnen komen."

TROTSE AANVOERDER Het mag duidelijk zijn dat Patrick in vorm is. Waar hij vorig jaar over een heel seizoen zestien treffers produceerde, staat de teller nu alweer op zeventien doelpunten. ,,Het gaat inderdaad lekker, maar dat komt ook door het team. Zij laten mij functioneren. Ik heb het goed naar mijn zin hier en ben aanvoerder. Dat maakt mij echt trots."