• Bliss Shine for Cancer

Bliss Shine for Cancer verzorgt verwendag in Veenendaal

VEENENDAAL Voor de tweede keer houdt Bliss Shine for Cancer een bijzondere verwendag. In het Ontmoetingshuis in Veenendaal worden 5 oktober (ex-)kankerpatiënten en iedereen om hen heen, flink verwend en in het zonnetje gezet. Er zijn onder anderen kappers, masseurs, clowns, nagelstylistes, freerunners, er worden diverse workshops gegeven, er staan trikes en zelfs de Koninklijke Marine is aanwezig met een klimwand. Ook voor de catering en entertainment wordt gezorgd. De grootste verrassing volgt in de middag als het huwelijk wordt voltrokken. 

,,Inmiddels hebben ruim 500 mensen zich aangemeld, bijna een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar", meldt de organisatie. ,,Dit is mede te danken aan het stralende bruidspaar in spé, dat tijdens de verwendag elkaar het ja-woord zal geven. Ook het uitgebreide en diverse dagprogramma heeft geleid tot het hoge aantal aanmeldingen. Want jong of oud, man of vrouw, voor iedereen is er een scala aan activiteiten. Alle vrijwilligers staan inmiddels in de startblokken om gezamenlijk een prachtige dag neer te zetten."  

Aanmelden is nog steeds mogelijk, dit kan via www.blissshineforcancer.nl. Op deze site is daarnaast ook het volledige dagprogramma terug te vinden.