• Stichting Winkelstad Veenendaal

Zomerfestival geopend door wethouder Dylan Lochtenberg

VEENENDAAL Wethouder Dylan Lochtenberg gaf vrijdagavond 27 juli op het stadsstrand het officiële startsein voor de eerste editie van het Zomerfestival Veenendaal. ,,Prachtig om te zien dat ondernemers en andere betrokkenen hun handen ineen hebben geslagen om Veenendaal gedurende de zomer te verrijken met tal van aantrekkelijke activiteiten en evenementen", aldus de wethouder.

,,Onder regie van de Stichting Winkelstad Veenendaal is het geheel tot een fantastisch programma gebundeld. We kunnen de komende vier weken elke dag genieten van een verrassende belevenis. Mooi ook om te zien dat het festivalvirus iedereen begint aan te steken. Het aantal evenementen op onze digitale kalender blijft groeien. Ik ben onwijs trots op deze ondernemersgezindheid", geeft Lochtenberg aan. 

BELEVEN Van 27 juli tot en met 26 augustus is in en rondom het centrum van Veenendaal elke dag wat te beleven, met onder meer markten, strandyoga, het Foodfestival en kanotochten over de Grift. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen, glijden op de buikschuifbaan, dansen in de kinderdisco, fröbelen in de knutselbus, of leren programmeren met een mini-robot.

Kijk voor het volledige programma op www.zomerfestivalveenendaal.nl