• Dino Huskic

Winterpret op schaatsbaan Woonboulevard

VEENENDAAL De schaatsbaan op de Woonboulevard is vorige week officieel geopend. En daarmee is de viering van het 15-jarige bestaan van de Woonboulevard officieel ingeleid. De schaatsbaan, gevestigd op de parkeerplaats, is bijna dagelijks geopend en bovendien gratis. De temperaturen kunnen dan wel ver van winterse waarden verwijderd blijven, met de schaatsbaan komt er toch een stukje winter in Veenendaal.

Marco Verloop, wethouder van Economische Zaken, knipte het lint door en sprak met enthousiasme over het initiatief om een schaatsbaan te openen. Heddy van Dijk, woordvoerder van ondernemersvereniging Woonboulevard en van Thuisin Van Dijk, was nauw betrokken bij de organisatie van dit feestelijke evenement. Heddy gaf aan dat het een ,,'feestelijke manier is om Veenendaal, de Woonboulevard en het bedrijventerrein op de kaart te zetten.''

De bezoekers kunnen rekenen op een winters paradijs. De schaatsbaan is voorzien van vrolijke lichtjes, met daaromheen kerstbomen. Daarnaast zal er ook oliebollenkraam zijn, om degene met honger te voorzien van lekkernijen. De schaatsbaan is tot 2 januari iedere dag van 10.30 tot 19.00 geopend, met uitzondering van zondag en nieuwjaarsdag.

De realisatie van de schaatsbaan is mede mogelijk gemaakt door de coöperatieve vereniging van Het Ambacht-Nijverkamp en door de eigenaar van de Woonboulevard (De Vallei).