Vrouwendag in 'Onder Ons'

VEENENDAAL Het is ook in Veenendaal inmiddels een traditie van vele jaren. Vrijdag 10 maart wordt vanaf 15.00 uur in gebouw 'Onder Ons' aan de Fluitersstraat 26 de Internationale Vrouwendag georganiseerd. Die wordt wereldwijd, begin maart, vanaf 1911 gevierd en in Nederland vanaf 1912. Vrouwendag stond en staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen. Het is een viering met een specifiek thema, dat veelal lokaal wordt bepaald. Het thema dit jaar in Veenendaal is 'Get inspired'.

,,Het wordt een gezellige bijeenkomst met interessante workshops, dans en muziek en een ontmoeting met een aantal krachtige vrouwen. Ook gaan we samen genieten van een maaltijd", aldus Mona Halhoul. ,,Door samen te komen inspireren wij vrouwen uit verschillende culturen om te ontdekken waar hun eigen kracht ligt en moedigen wij aan deze te ontwikkelen. Wij geloven in het verbinden van mensen, de verrassing van ontmoeten en het planten van een zaadje waaruit iets kan ontstaan."

De entree bedraagt twee euro ,,En wat lekkers voor bij de koffie of thee voor ongeveer vier personen." Aanmelden (niet verplicht) kan via facebook pagina (internationale vrouwendag Veenendaal 2017) of bij Monahalhoul.27@gmail.com. Nadere informatie: 06-42862755.