• 112Heuvelrug.nl

Vrouw oog in oog met overvaller in woning

VEENENDAAL Een bewoonster van een woning op de Panhuis in Veenendaal werd donderdagochtend overvallen in haar woning. De dader ging er met een klein geldbedrag vandoor. De recherche is op zoek naar getuigen.

Rond 11.00 uur was de bewoonster even buiten in de achtertuin. Toen ze haar woning weer inliep, stond daar ineens een man met een bivakmuts en een zonnebril op in haar woning. De man bedreigde haar en riep om geld. In de keuken ontstond er een worsteling. Toen de overvaller wat geld had buitgemaakt rende hij snel weg uit de woning. De bewoonster liep schaafwonden en blauwe plekken op door de worsteling. Een zoekactie in de omgeving leverde niets op. Er is aangifte gedaan en in de woning is er sporenonderzoek verricht.

GEVLUCHT De overvaller is een man die geheel in het zwart gekleed was. Hij droeg een zwarte glimmende trainingsbroek met twee witte strepen aan de zijkant. Verder droeg hij opvallende witte gymschoenen. Toen hij in de keuken stond, had hij een bivakmuts en een donkere zonnebril op. Hij sprak met een buitenlands accent.

Mensen die de verdachte daar vlak voor of na de overval in de omgeving hebben gezien wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Veenendaal op tel. 0900-8844.