• Arjenne Niessink
  • STYLED4YOU
  • STYLED4YOU
  • Arjenne Niessink

Verwendag levert zesduizend euro op

VEENENDAAL De verwendag voor (ex) kankerpatiënten in Veenendaal was volgens de organisatie een groot succes. De opbrengst van de dag was zesduizend euro.

Initiatiefnemer van de stichting Bliss Shine for Cancer, Arieta Hoek, riep eind september 2017 dat ze een verwendag wilde organiseren voor mensen die getroffen zijn door kanker. ,,Amper zes maanden later kunnen we heel tevreden terugkijken op een fantastische dag'', aldus Hoek.

De deuren van het Ontmoetingshuis in Veenendaal gingen zaterdag om 10.00 uur open. ,,Het was gelijk gezellig druk. Bij het aanmelden konden de bezoekers zich direct opgeven voor allerlei leuke activiteiten. Buiten was er een heus foodplein ingericht. In een drietal Green Eggs werden de heerlijkste gerechten bereid. Daarnaast was er een pizzaoven, poffertjeskraam, worstenkraam en notenbar. Voor de kleine kinderen stond er een springkussen buiten. Binnen werden ze vermaakt door een clown en waren er diverse andere leuke activiteiten'', aldus Hoek.

,,De dames konden zich op beauty gebied heerlijk in de watten laten leggen door kappers, visagistes, nagelstylistes en nog veel meer. Voor de mannen waren er een aantal hele mooie auto's waarmee gereden kon worden en daarnaast was er een bootcamp in de sporthal. Tussen alle activiteiten door werden er loodjes verkocht voor het rad van avontuur. De dag werd om 15.30 uur afgesloten met een heuse veiling. De opbrengst van deze dag was maar liefst zesduizend euro.''