• Leida uit Veenendaal wint 100.000 euro in de VriendenLoterij PrijzenMarathon en ontvangt een cheque uit handen van Het Vergeten Kind-ambassadeur Johnny de Mol.

    Roy Beusker

Veenendaalse wint 100.000 euro op vrijdag de 13e

VEENENDAAL Een grote verrassing voor Leida (77) uit Veenendaal. Zij won op vrijdag 13 oktober 100.000 euro in de VriendenLoterij PrijzenMarathon voor Het Vergeten Kind. Johnny de Mol, ambassadeur van de stichting Het Vergeten Kind, verraste Leida samen met haar man Gerard op de 'ongeluksdag' in Hilversum met de cheque.

 

Leida is blij verrast: ,,Dit hadden we niet verwacht, wat een prijs! We hebben geen grote wensen. We gaan er vooral leuke dingen mee doen. We gaan in ieder geval zo als eerste dit goede nieuws aan onze dochter vertellen."

 

UITREIKING De uitreiking is op dinsdag 17 oktober te zien in het televisieprogramma De Perfecte Vraag, dat iedere dinsdag om 21.30 uur wordt uitgezonden bij SBS6.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven.