• Instagram Blijleven

Veenendaalse in top 25 van mooiste vrouwen van Nederland

VEENENDAAL De Veenendaalse Lizzy Blijleven wilde meer dan alleen schitteren met haar uiterlijk en daarin is het geslaagd. De FHM, een bekend mannenblad, had een verkiezing voor mooiste vrouw van Nederland en daarbij is Blijleven op de 21ste plaats geëindigd. ,,Onze boodschap wordt nu niet alleen onder vrouwen verspreid, maar nu ook onder een hoop mannen."

Jeroen van der Veer

In een eerder interview met deze krant zei Blijleven mee te doen aan de verkiezing om haar boodschap uit te dragen. Blijleven runt met Jašarevic het platform Fitgirls.nl en gooide daarmee een paar jaar geleden haar leven om. ,,Wij willen vrouwen inspireren om de sterkste versie van zichzelf te zijn. Fysiek, maar vooral mentaal. Daarvoor moeten wij onszelf ook kwetsbaar op durven stellen. Dat is de reden dat wij deze uitdaging zijn aangegaan. Wij trekken onze doelgroep graag uit hun comfortzone en dat hebben wij nu zelf ook gedaan." 

Tijdens een bijeenkomst werd donderdagavond duidelijk dat Blijleven op de 21ste plaats is gekomen en daar is ze maar wat blij mee. ,,Dit is ongelofelijk", laat ze weten via haar Instagram-account. ,,Daar staan we dan als nummer 21 en 22 tussen zoveel prachtige en sterke vrouwen in de Top 500 mooiste vrouwen van Nederland."