• Valentijnsfeest met dans, buffet en entertainment 13 februari in Ontmoetingshuis

    Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

Valentijnsdansfeest met buffet en entertainment

VEENENDAAL ,,Valentijnsdag, de dag waarop alles rood kleurt, hartjes gretig worden uitgedeeld en liefdesverklaringen op vaak anonieme wijze worden verstuurd, komt in zicht. Speciaal voor iedereen die verliefd is, (opnieuw) verliefd wil worden, van eten, dansen en muziek houdt, verzorgt het Ontmoetingshuis dinsdagavond 13 februari, de avond voor Valentijnsdag, samen met eet- en sportcafé De Buurman een fantastisch Valentijnsfeest. Een uitgelezen kans om jouw Valentijn uit te nodigen en te trakteren op een romantische avond", meent Kirsten Benschop. ,,Maar ook singles, vriendinnen, vrienden en stelletjes, iedereen van 25 tot 75+, zijn natuurlijk van harte welkom."

,,Love is écht in the air tijdens dit Valentijnsfeest! Eet-en sportcafé De Buurman pakt verrassend uit met een speciaal Valentijnsbuffet om al helemaal in de stemming te komen. Daarna gaat het feest los met DJ Conga en zijn bijzonder uitgebreide keuze aan vinylmuziek uit de jaren 50, 60, 70 en 80! Snuffel bij de lp's, laat het sentiment in jou spreken, kies je favoriete muziek op vinyl en ga de dansvloer op met misschien wel jouw eigen Valentijn. Natuurlijk is er ook het nodige entertainment; zo test presentatrice Kirsten Benschop samen met DJ Conga niet alleen de muzikale kennis van de gasten maar zorgt zij ook voor heuse candlelight poetry performances. Een avond om nooit te vergeten."

Bestel tickets online. Kaarten voor buffet én dansfeest: 15 euro inclusief een gratis consumptie (uiterlijk 10 februari te bestellen); kaarten voor alleen het dansfeest: 5 euro (inclusief een gratis consumptie. Verkrijgbaar via: www.ontmoetingshuis.nl/tickets. Meer info: activiteit@ontmoetingshuis.nl of kijk op de website www.ontmoetingshuis.nl.

Dinsdag 13 februari, Aanvang buffet: 18.30 uur; aanvang dansfeest: 20.15 uur. Ontmoetingshuis, Spiesheem 54, 3907 NJ in Veenendaal.