• Ted Walker

Tweede editie Schuiteman Valley Run

VEENENDAAL Met de eerste editie van de Schuiteman Valley Run nog vers in het geheugen, zijn op dit moment de voorbereidingen voor de tweede editie van dit Veense hardloopevenement in volle gang. Op zaterdagmiddag 20 mei kunnen vijfhonderd zowel professionele als startende lopers deelnemen. Het hardloopevenement wordt georganiseerd door vereniging Tafelronde 92 Veenendaal.

De organisatie is zeer tevreden over de eerste editie. ,,De voorbereidingen zijn grondig geweest en de uitvoering verliep vlekkeloos. Er was een uitdagend parcours, een frivole spreker en als klap op de vuurpijl werd er 12.000 euro opgehaald voor lokale goede doelen."

,,We willen het de tweede editie weer een tikkie beter doen", aldus de organisatie. De vijf kilometer en de tien kilometer starten dit jaar na elkaar, om respectievelijk 13.00 uur en 13.10 uur, zodat de deelnemers meer ruimte hebben in de eerste kilometers. Ook zijn er voor beide afstanden twee startvlakken, zodat lopers die voor een snelle tijd gaan ook snel weer weg kunnen. De drinkpost op de tien kilometer was een aangename verfrissing en daarom krijg ook de vijf kilometer dit jaar een eigen drinkpost.

Een sfeerimpressie van vorig jaar is te zien op www.valleyrun.nl