• Foto: Paul Nolens/BDU

Twee Veenendalers zwaargewond bij steekpartij in Nijmegen (update)

VEENENDAAL Twee Veenendaalse mannen van 19 en 20 jaar zijn zwaargewond geraakt bij een steekpartij in Nijmegen. De politie meldt dat beide mannen wel buiten levensgevaar zijn.

Het incident vond plaats om 02.05 uur in de zogenaamde Koningnacht, van dinsdag op woensdag. De mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is druk bezig met het onderzoek naar het steekincident dat plaatsvond in een café aan de Molenstraat in Nijmegen.

Hierbij raakten in totaal vier mensen gewond. Buiten de Veenendalers gaat het om een 19-jarige man uit Nijmegen en een 18-jarige man uit Wijchen, zij zijn inmiddels weer thuis.

ONDERZOEK De politie was snel ter plaatse en startte direct een onderzoek. Bezoekers van enkele horecagelegenheden alsmede een deel van de openbare weg werden gemaand te vertrekken. Door de grote hoeveelheid mensen kwamen politie-agenten van buiten Nijmegen assisteren.

Een zoekactie naar de dader (of daders) heeft tot nog toe geen succes gehad. Na enkele uren werden de cafés en omgeving weer vrijgegeven.