• Inzenden is mogelijk tot woensdag 15 augustus 12.00 uur. 

    BDUmedia

Stem op jouw favoriete zomerfoto!

VEENENDAAL De stemronde van de zomerfotowedstrijd is van start gegaan.

De laatste week van de zomerfotowedstrijd is van start gegaan in de vorm van een stemcampagne. Er zijn in de afgelopen weken talloze leuke, grappige en mooie zomer foto's geupload. En niet alleen in ons eigen land was het goed vertoeven, de kiekjes komen vanuit de hele wereld! Van Cambodja tot Zuid-Afrika en van Texel tot in de Provence.

Nu is het aan de lezer om een stem uit te brengen. Dit is mogelijk vanaf 27 augustus t/m 2 september via www.veenendaalsekrant.nl/zomerfoto

HOOFDPRIJS De foto met de meeste stemmen ontvangt de hoofdprijs, namelijk een waardebon twv €250,- beschikbaar gesteld door Lounge Ede. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Breng je stem uit en help jouw favoriet aan deze geweldige prijs! (Maximaal 1 stem per persoon).

FOTOTIPS U hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: u bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto's met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

Meer informatie: www.veenendaalsekrant.nl/zomerfoto