Stadsstrand Veenendaal opent met community picknick

VEENENDAAL 'Landje Stelen, Kleedje Delen'. Met dit evenement wordt Stadsstrand Veenendaal vrijdag 26 juni officieel geopend. Een grote community picknick, waarbij iedereen uit Veenendaal en omgeving een picknickkleedje mag meenemen om samen te eten, drinken en vooral gezelligheid te delen.

Het idee voor Landje Stelen, Kleedje Delen is afgeleid van de officiële naam van het stadsstrand: Landjepik. De bedoeling is dat het strand straks niet alleen als centrale plek voor rust en ontspanning zal dienen, maar ook als podium voor creatie en inspiratie. Op het strand bij de Brouwersgracht kan iedereen een stukje land komen stelen. Om talenten te delen, kunst te tonen, muziek te maken, op te treden, te sporten, een boek te lezen of zelf nieuwe initiatieven te ontplooien.

Kortom, een plek vóór en dóór Veenendaal. Daarom is vrijdag 26 juni iedereen vanaf 19.00 uur welkom om een stukje land te stelen en eigen meegenomen hapjes en drankjes met andere kleedjes te delen! Ook muzikale ondersteuning van de community picknick is van harte welkom bij deze aftrap van een mooi strandseizoen.

Op de hoogte blijven van wat er te doen is? Like de Facebook pagina van Landjepik. Zelf een evenement organiseren op Landjepik Stadsstrand Veenendaal? Neem dan contact op via landjepik.stadsstrand@gmail.com.