Spreekuurcentrum Veenendaal vier weken dicht voor opknapbeurt

VEENENDAAL Spreekuurcentrum Veenendaal van Ziekenhuis Gelderse Vallei krijgt de komende weken een grote opknapbeurt. Van vrijdag 19 juni tot maandag 20 juli zijn de poliklinieken gesloten. Alleen de bloedafname, het laboratorium en oogheelkunde (Bergman Clinics) blijven geopend. Andere polikliniekafspraken vinden gedurende een maand in het ziekenhuis in Ede of in het spreekuurcentrum in Barneveld plaats.

In de Veenendaalse polikliniek wordt gedurende vier weken een flinke renovatie uitgevoerd. Alle ruimten worden leeggeruimd. Het hele centrum wordt opgefrist: plafonds worden vernieuwd en alles wordt geschilderd. De muren krijgen warme geeltinten. Tegelijkertijd wordt aan alle technische installaties groot onderhoud gedaan, zoals de warmwatervoorziening en de ontruim- en brandmeldinstallatie.

Het spreekuurcentrum vervult een belangrijke rol doordat patiënten uit Veenendaal en omstreken dichter bij huis naar de polikliniek van een medisch specialist kunnen gaan. Vooral ouderen stellen dit zeer op prijs. Ziekenhuis Gelderse Vallei hecht waarde aan een verzorgde en prettige omgeving op de poliklinieken, ook op de buitenlocaties. Daarom krijgt het spreekuurcentrum een geheel nieuw interieur.