Rhenense Woningstichting lanceert nieuwe website

RHENEN Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, toegankelijk en kleurrijk. Dat is kernachtig samengevat de nieuwe website van de Rhenense Woningstichting die op 9 juli 'live' is gegaan. De belangrijkste vernieuwingen zijn de vormgeving in de nieuwe huisstijl van de RWs, de sterk verbeterde navigatie en een aantal nieuwe mogelijkheden zoals online interactie tussen de gebruiker en de RWs.

De heldere structuur van de nieuwe website springt direct in het oog. 'Ik zoek een woning', 'Ik ben huurder' en 'Projecten' zijn glashelder de drie hoofdrubrieken. Direct daaronder een overzicht van het laatste nieuws van de RWs, de mogelijkheid om brochures te downloaden en een directe link naar Huiswaarts.nu, waar woningzoekenden zich kunnen inschrijven en op zoek kunnen naar een geschikte woning. Ook kunnen gebruikers via de homepage direct een reparatieverzoek indienen.

Via de hoofdrubrieken en via een uitgebreid menu onderaan de website kunnen gebruikers eenvoudig navigeren naar een schat aan informatie. Over huurbetaling, huurtoeslag en huurprijs, over klachten, overlast en geschillen, over nieuwbouwprojecten, onderhoudsprojecten en leefbaarheid, kortom: over alles waarover huurders en relaties van de Rhenense Woningstichting geïnformeerd willen worden. De nieuwe website van de Rhenense Woningstichting is nu online te bezoeken op www.rhenensewoningstichting.nl