• 112 Heuvelrug
  • 112 Heuvelrug
  • 112 Heuvelrug
  • 112 Heuvelrug

Ramkraak op kledingwinkel Boavista

VEENENDAAL Meerdere daders hebben zondag- op maandagnacht rond 2.30 uur een ramkraak gepleegd op de exclusieve kledingwinkel Boavista aan de Hoofdstraat in Veenendaal. Met een gestolen auto werd de glazen voordeur in puin gereden en daarna zijn de daders met een laken naar binnen gegaan. Op voorverkende plekken werden vervolgens de dure kledingstukken in het laken verzameld. Met een scooter zijn de inbrekers vervolgens gevlucht richting de Kerkewijk.

Waarschijnlijk zijn de daders via de Markt naar beneden gereden langs de horeca richting Boavista. De auto, een Volkswagen Golf met kenteken KT03NV, werd vermoedelijk eerder die nacht gestolen vanaf de Duivenwal.

Nova Zembla in de Corridor is een filiaal van Boavista en deze werd enkele maanden geleden ook al getroffen door een ramkraak.

Maandagochtend rond 9.00 uur verricht de politie forensisch onderzoek in de getroffen keldingzaak. De gestolen auto is door ene berger inmiddels al afgevoerd voor nader onderzoek.

In de omgeving zochten agenten naar de verdachten, maar niemand werd aangetroffen. Alle informatie is welkom bij de recherche in Veenendaal via tel. 0900-8844 of via dit tipformulier. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.