• PSV Inside

PSV-directeur Toon Gerbrands spreekt in de Basiliek

VEENENDAAL Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, komt woensdag 28 juni naar de Basiliek in Veenendaal. Daar spreekt hij over samenwerking, teammanagement en leiderschap. Online community expert Peter Sprenger zal uit de doeken doen hoe een online community sport, bedrijfsleven en sporters met elkaar kan verbinden. De twee sprekers komen op uitnodiging van Sportservice Veenendaal, dat deze avond aanbiedt aan de Veenendaalse sporters, sportverenigingen en het bedrijfsleven.

Frank Hafkamp, directeur Sportservice Veenendaal: ,,Veenendaal heeft een enerverend sportseizoen achter de rug en deze bijeenkomst is een mooi moment om die Veenendaalse sporters elkaar te laten ontmoeten. We denken voor het programma inspirerende sprekers te hebben gevonden in de personen van Toon Gerbrands en Peter Sprenger. Gerbrands heeft zelf op het hoogste niveau volleybal gespeeld en is al twintig jaar als bestuurder actief in de sportwereld, bij volleybal, schaatsen en voetbal. Sinds 2014 is hij algemeen directeur bij PSV in Eindhoven. Zijn jarenlange ervaring in de sport inspireert sporters, verenigingen en bedrijfsleven voor de juiste mindset binnen teams.''

,,Social media-expert Peter Sprenger is voorzitter van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo), maar zijn expertise ligt vooral op het terrein van media en marketing. Met zijn strategische blik op sociale media is hij in staat de verbinding te maken tussen sporters, sportverenigingen en bedrijfsleven. Dat wordt een inspirerend verhaal voor sportbestuurders, maar ook voor het bedrijfsleven", vervolgt Hafkamp.

AANMELDEN De bijeenkomst is gratis toegankelijke voor sportbestuurders, sporters en trainers uit Veenendaal, maar ook het Veenendaalse bedrijfsleven en inwoners van Veenendaal met belangstelling voor sport zijn vanaf 19.00 uur welkom in de Basiliek in Veenendaal. Het programma begint om 19.15 uur. Aanmelden kan via www.sportserviceveenendaal.nl/aanmeldenbijeenkomst.