Politie toont beelden ramkraak Boavista

VEENENDAAL De politie toont de beelden van de ramkraak die in de nacht van zondag 2 april- op maandagnacht 3 april rond 2.30 uur gepleegd werd bij modezaak Boavista. Vier mannen ramden met een auto de pui van een winkel aan de Hoofdstraat in Veenendaal en namen voor duizenden euro's aan dure merkkleding mee. De politie vond op dinsdagochtend 4 april tijdens een zoekactie in een huis in Veenendaal al een partij kleding met alarmlabels. De kleding was afkomstig uit de modezaak.

De auto waar de ramkraak mee is gepleegd blijkt een gestolen auto te zijn. In het weekend voorafgaand aan de kraak is de Volkswagen Golf gestolen vanaf de parkeerplaats voor een flat aan het Rembrandtpark in Veenendaal. Dit moet volgens de politie zijn gebeurd ná zaterdagavond 1 april 19:30 uur.

De politie is op zoek naar de vier ramkrakers en de rest van de buitgemaakte kleding. Eén van de verdachten draagt een lichtkleurige bivakmuts en lichtgekleurde kleding.Wie tips heeft kan bellen naar de tiplijn: 0800 - 6070 of naar Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.