• 112Heuvelrug
  • 112Heuvelrug

Politie doet onderzoek na aantreffen overleden bestuurder

VEENENDAAL In Veenendaal is dinsdagochtend een overleden man aangetroffen in een bestelbus. Rond 07.00 uur kwam bij de politie een melding binnen over een stilstaande auto op de Rondweg-West. Daar stond een voertuig half in de bosjes en na onderzoek bleek de bestuurder van de bestelbus overleden te zijn. Al snel plaatse de brandweer witte schermen op het fietspad langs de weg. 

De bestuurder, een 72-jarige man uit Ede, was met zijn grijze Volkswagen Caddy tot stilstand gekomen op de Rondweg ter hoogte van de kruising met de Grote Beer. Een agent ter plaatse sprak dinsdagochtend van een onwelwording, maar een woordvoerder van de politie kon dat later op de dag nog niet bevestigen. ,,Onwelwording is één van de scenario's, maar de exacte oorzaak wordt nog onderzocht", aldus de woordvoerder van de politie.

GETUIGEN Het Tactisch Verkeersteam van Midden-Nederland doet onderzoek en zoekt getuigen. Wie de bestelwagen voor 07.00 uur heeft zien rijden of getuige is geweest van het ongeval, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.