• Het Openingsconcert in 2018

    Muziekschool de Muzen

Muziek, dans en theater in Openingsconcert De Muzen

26-08-2019, 11:39 | Lezersnieuws | Muziekschool

VEENENDAAL - Met een gezamenlijke uitvoering vol muziek, dans en theater opent De Muzen zaterdag 7 september het cursusjaar 2019-2020. Echt iedereen kan mee doen aan het Openingsconcert. Leerlingen, maar ook mensen die geen les volgen bij De Muzen, kunnen aansluiten. En dit geldt voor beginners en gevorderden. Er is bij de muziekkeuze gekeken naar laagdrempelige stukken, zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen spelen.

Op het programma staat voor de muzikanten bijvoorbeeld een wals uit 'Sleeping Beauty' en Rosamunde van Schubert. De zangers gaan aan de slag met stukken uit onder andere Amerikaanse opera's zoals West Side Story, welke ook centraal staan in de operacursus die weer op 4 oktober start. Dansers voeren een moderne dans uit. Het geheel staat onder leiding van dirigent en directeur Clemens Rosmulder.

Als voorbereiding op het concert zijn er in de week van maandag 2 september diverse repetities, onder leiding van Muzen-docenten. Het schema voor deze repetities is te vinden op www.demuzen.nl en deelname hieraan is natuurlijk gratis. De informatie over de theaterworkshops volgt zo snel mogelijk.

Het Openingsconcert begint zaterdag 7 september om 14.00 uur in Spectrum, en de toegang is gratis. 

Alle informatie is verder te vinden op www.demuzen.nl. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op via info@demuzen.nl. In verband met de zomervakantie is De Muzen gesloten tot en met zondag 1 september.