• Veenendaal on Ice
  • Veenendaal on Ice

Opbouw ijsbaan Veenendaal gestart

VEENENDAAL Op het Stadsstrand in het centrum van Veenendaal is vandaag de opbouw van de ijsbaan begonnen. Na een dag hard werken staat de tent al helemaal overeind. De komende dagen wordt er verder gewerkt aan de ijsvloer en de inrichting.

De ijsbaan is een initiatief van Sportservice Veenendaal, in samenwerking met de gemeente, Winkelstad Veenendaal, stichting Horeca Veenendaal, serviceclubs, ijsvereniging De Greb, Buitenzorg en nog meer ondernemers en vrijwilligers. Vrijdag 15 december opent de ijsbaan voor het eerst de deuren en vervolgens kan er tot en met zaterdag 6 januari geschaatst worden. Er kan geschaatst worden in blokken van drie uur, 10.00-13.00 uur, 14.00-17.00 uur en 18.00-21.00 uur kunnen liefhebbers terecht op de baan. Voor belangstellend publiek is er een horecapaviljoen geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op vrijdag- en zaterdagavond wordt dit verlengd tot 23.00 uur.

VOORVERKOOP Per blok kunnen 125 mensen schaatsen. Toegangskaartjes kosten bij de kassa 6,50 euro en de toegangskaartjes gelden voor één tijdvak van maximaal drie uur. Er kunnen schaatsen gehuurd worden. Er is ook een voorverkoop, die is nog tot en met 13 december bij de kassa van zwembad De Vallei aan de Sportlaan 3 en bij de Cultuurfabriek aan het Kees Stipplein 74.

Meer informatie op www.veenendaal-on-ice.nl.