• Dierencafé
  • Dierencafé

Nieuwe televisiestudio Veenendaal in gebruik (video)

VEENENDAAL De nieuwe televisiestudio van Lifestyle for pets, hét huisdieren kennis- en inspiratieplatform, is in gebruik genomen. De eerste aflevering van het infotainment programma Dierencafé met Maud Mulder als presentatrice is een feit.

Lifestyleforpets.nl is een initiatief van Prins Petfoods, een familiebedrijf dat 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen maakt en daarbij het delen van kennis en informatie hoog in het vaandel heeft staan. Prins is met het inzetten van een tv-kanaal als communicatiemiddel pionier op dit gebied en past als eerste de allernieuwste technologie toe. Dit doet het bedrijf door blogs, video's en folders te verspreiden.

Dierencafé is het eerste programma dat Lifestyle for pets heeft opgenomen in haar eigen televisiestudio in Veenendaal. In dit infotainment programma schuiven meerdere gasten aan tafel bij Maud Mulder, bekend van Idols en op dit moment hoofdrolspeelster in 'Roodkapje De Musical'. Iedere week staat een onderwerp centraal waarover dierenexperts hun mening geven. De kijker krijgt tips en informatie mee en nieuwe producten worden getoond en getest. Tijdens dit programma gaat het team van Lifestyle for pets ook op pad om de leukste dieren, sporten en evenementen te tonen.

Presentatrice Maud Mulder loopt met een grote glimlach op de set en ziet er ontspannen uit. ,,Dit is wel wat anders dan dat ik normaal doe, gelukkig ben ik wel gewend dat iedereen naar me kijkt. Op een podium is het live, dan kan ik de woorden instuderen. Dit is moeilijker voor te bereiden, maar ik heb me wel verdiept in de gasten. Daardoor kan ik het gesprek wel natuurlijk laten verlopen." Ook hondencoach Arvid van Putten is tevreden. ,,Ik ben veel live op televisie en radio geweest. Dit is veel meer ontspannen en ook de crew is heel ontspannen. Fijn om mee te werken."

Op 3 februari zal de eerste aflevering van Dierencafé worden uitgezonden via Lifestyleforpets.nl om 19.00 uur.