Nederland Zingt in Veenendaal

VEENENDAAL Het EO-programma Nederland Zingt komt naar Veenendaal. Op woensdag 26 oktober vindt in de Oude Kerk van Veenendaal de tv-opname plaats.

Kees Kraayenoord en Joke Buis werken mee als vocals. Zij worden begeleid door een combo bestaande uit: Jan Willem van Delft (piano), Arnold Hietland (elektrisch gitaar), Efron Nitrauw (bas), Jeroen van Santen (drums). Daarnaast verleent Young Ladies Choir Hadassah o.l.v. Ria van den Noort haar medewerking. Overige meewerkenden zijn onder anderen Bastiaan Stolk (orgel), Erica Vogel (fluit) en Alisa van Dijk (viool). De samenzangleiding is in handen van Marco den Toom. De EO nodigt iedereen van harte uit om mee te zingen. Gratis kaarten zijn te bestellen via nederlandzingt.nl.

De EO hoopt op veel enthousiaste mensen die meezingen in de samenzang op woensdag 26 oktober. De aanvang is 19.30 uur. Vanaf 18.45 uur zijn de deuren open. In verband met de opname dienen bezoekers vóór 19.20 uur aanwezig te zijn. Meer informatie is te vinden op nederlandzingt.nl.

De toegang voor deze avond is gratis. Aanmelden kan via nederlandzingt.nl of tijdens kantooruren via telefoonnummer (035) 647 4645. Bezoekers ontvangen bij de ingang een programmaboekje.