• Maak kennis met de panfluit in de Muziekspeeltuin

  Muziekschool de Muzen
 • Miriam Veeger is een van de docenten van de Muziekspeeltuin

  Muziekschool de Muzen
 • Ook de cajon komt te voorschijn bij de Muziekspeeltuin

  Muziekschool de Muzen
 • Tijdens de Open Dag maakten veel kinderen kennis met de Muziekspeeltuin

  Muziekschool de Muzen

Ontdekkingstocht in de Muziekspeeltuin De Muzen

26-08-2019, 12:11 | Lezersnieuws | Muziekschool

VEENENDAAL - Ontdek de creativiteit die in je kleuter zit de Muziekspeeltuin! In deze leuke lessen van Muziekschool de Muzen gaan kinderen zingen, bewegen, luisteren, horen, voelen én op gehoor een instrument leren bespelen. Voor iedereen die kennis wil maken met deze leuke lessen, is er op zaterdag 7 september een gratis proefles.

De instrumenten die in de Muziekspeeltuin centraal staan, zijn de viool, piano, slagwerk en panfluit. De lessen worden ook gegeven door de verschillende vakdocenten van De Muzen: Lisette van de Loo (piano), Miriam Veeger (viool), Nadja Spooren (panfluit) en Romeo Cimarosti (slagwerk). Bij de proefles zijn wel alleen Lisette en Miriam aanwezig, maar zij kunnen uiteraard ook van alles vertellen over de andere instrumenten.

Alle kinderen die meedoen in de Muziekspeeltuin krijgen tijdens de lessen de beschikking over een eigen instrument en het gekozen instrument gaat mee naar huis om ook daar te kunnen spelen (voor piano is dat een keyboard).

Tijdens de eerste les is er een instructie voor de ouders, na afloop van élke les is er een samenvatting voor de ouders en een beetje huiswerk voor de volgende keer.

De proefles is op zaterdag 7 september van 11.00 tot 12.00 uur in Spectrum. De cursus zelf start woensdag 18 september en bestaat uit 6 lessen van 45 minuten voor € 61,50. Inschrijven voor de Muziekspeeltuin kan via www.demuzen.nl. Aanmelden voor de proefles kan door een mail te sturen naar info@demuzen.nl.

Muziekschool de Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. In verband met de zomervakantie is De Muzen gesloten tot en met zondag 1 september.