• Muzikale ontdekkingstocht in de Muziekspeeltuin

    Muziekschool de Muzen
  • docente Miriam Veeger

    Muziekschool de Muzen
  • docent Romeo Cimarosti

    Muziekschool de Muzen

Kleuters op ontdekkingstocht in de Muziekspeeltuin

16-09-2019, 11:00 | Lezersnieuws | Muziekschool

Ontdek de creativiteit die in je kleuter zit de Muziekspeeltuin! In deze leuke lessen van Muziekschool de Muzen gaan kleuters zingen, bewegen, luisteren, horen, voelen én op gehoor een instrument leren bespelen. De lessen beginnen woensdag 25 september weer.

De instrumenten die in de Muziekspeeltuin centraal staan, zijn de viool, piano, slagwerk en panfluit. De lessen worden ook gegeven door de verschillende vakdocenten van De Muzen: Lisette van de Loo (piano), Miriam Veeger (viool), Nadja Spooren (panfluit) en Romeo Cimarosti (slagwerk). De kinderen maken kennis met alle instrumenten, elke twee lessen staat een ander instrument centraal.

Alle kinderen die meedoen in de Muziekspeeltuin krijgen tijdens de lessen de beschikking over een eigen instrument en een instrument gaat mee naar huis om ook daar te kunnen spelen (voor piano is dat een keyboard).

Tijdens de eerste les is er een instructie voor de ouders, na afloop van élke les is er een samenvatting voor de ouders en een beetje huiswerk voor de volgende keer.

 

De cursus start woensdag 18 september en bestaat uit 10 lessen van 45 minuten, van 14.30 tot 15.15 uur, voor € 99,00. Inschrijven voor de Muziekspeeltuin kan via www.demuzen.nl.

Muziekschool de Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.