• 112Heuvelrug

Mobile Media Lab test intranet bij politie Veenendaal

VEENENDAAL Het Mobile Media Lab (MML) bracht dinsdag 3 oktober een bezoek aan het Veenendaalse politiebureau gelegen aan de Sterke Arm.

Op het parkeerterrein achter het politiebureau werd een gebruikersonderzoek gedaan onder de intranetgebruikers. Gebruikers van het net konden aangeven wat een goede ontwikkeling is en de mindere gebruiksvriendelijke info die opgehaald kan worden via de vaste en mobiele kanalen. Agenten maken in hun dagelijks werk gebruik van het intranet om bij voorbeeld informatie op te halen over voertuigen, personen en andere relevante info.

Deze maand word het MML in de Week van de Veiligheid ook nog op de volgende data en plaatsen ingezet voor de burgers: 9 oktober Dorpsplein Renswoude, 10 oktober Het Franse Gat Veenendaal, 11 oktober WC De Ellekoot Veenendaal, 12 oktober Centrum Veenendaal, 13 oktober Aller Erf Veenendaal, 13 oktober Petenbos Veenendaal, 13 oktober Frisiavilla Veenendaal, 14 oktober Plantsoenstraat Rhenen.

Het Mobile Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). Het Mobile Media Lab is ingericht met de nieuwste technologiën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie makkelijk overal in Nederland onderzoek doen.