• 112heuvelrug.nl
  • 112heuvelrug.nl
  • 112heuvelrug.nl

Mislukte overval op cafetaria 't Huus 2.0 in Veenendaal (video)

VEENENDAAL Twee onbekende mannen hebben maandagavond geprobeerd cafetaria 't Huus 2.0 aan de Prins Bernhardlaan te overvallen. Ze zijn er zonder buit vandoor gegaan.

De twee daders kwamen rond 22.45 uur met bivakmutsen op binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een wapen. Ook eisten ze geld. Toen een medewerkster vanuit de keuken naar voren kwam, renden de twee, zonder buit, de winkel uit. Ze zijn gevlucht richting de Schoolstraat.

Ter plaatse gekomen agenten hebben onderzoek in de buurt gedaan naar de mogelijke vluchtroute. Rechercheurs hebben verklaringen opgenomen van de aanwezige personen en doen verder onderzoek naar het incident. De daders zijn nog voortvluchtig.

De eerste verdachte is ongeveer 17/18 jaar oud met een licht getinte huidskleur en een normaal postuur. Hij is tussen de 1.80 en 1.90 meter lang, droeg donkere kleding en heeft een slecht gebit. Hij sprak accentloos Nederlands. De tweede verdachte is ook ongeveer 17/18 jaar oud met een blanke huiskleur. Hij droeg ook donkere kleding.

De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie kunnen contact opnemen met de recherche in Veenendaal via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bron video en foto's: 112Heuvelrug.nl