• events4christ.nl

Michael W. Smith naar de Basiliek

VEENENDAAL Michael W. Smith komt naar Veenendaal. De populaire christelijke zanger treedt maandag 24 september op in De Basiliek in Veenendaal. Het concert begint om 20.00 uur.

Het concert in Veenendaal staat voor het grootste deel in het teken van Smiths aanbiddingsmuziek zoals die op albums als 'Worship', 'Worship Again', 'A New Hallelujah' en het recente 'Surrounded' te vinden is. Dit laatste album verraste des te meer omdat het tegelijkertijd met het nieuwe pop album 'A Million Lights' verscheen. Smith houdt van creatieve afwisseling en combineerde deze nieuwe cd's voor zijn recente wereldtour 'Surrounded By A Million Lights'.

RESERVEREN De vorige optredens van Smith in Nederland leverden volle zalen op. De organisatie (Events4Christ) raadt dan ook aan om vroeg te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Daarnaast adviseert ze bezoekers dringend om er zeker van te zijn dat tickets bij de echte organisatie (www.events4christ.nl) gekocht worden en niet bij ongeautoriseerde bureaus die tickets doorverkopen voor flink hogere prijzen, waarbij de kans ook aanwezig is dat deze uiteindelijk niet geleverd kunnen worden. Kijk hier voor meer informatie en om te reserveren.